Doodle Jump Deluxe


Doodle jump oyunu symbian belle versiyonunu paylaşacağım sizinle, çok zevkli bir oyun.

Sözlük yazarlarından birkaç yorum örneğin,

1) fena halde bagimlilik yapan zaman oldurgeci. zip zip bi oraya bi buraya ziplayan yaratigi kontrol etme cabasi gosterdiginiz acayip oyun.Angry birds ten sonra biraz farkli gelse de cok kisa zamanda onu bile unutturma potansiyeline sahip.

isin ilginc yani, sizin zor mucadelerle yaptiginiz skorun sadece o gun oynayan diger oyunculara kiyasla bile cok cok dusuk olabilmesi. hirs yaptiran faktor de bu olmali sanirim.

bir de duserken gelen o ses, oyunlar icinde en nefret edilen sestir herhalde.


 2) evde huzur bırakmayan iphone oyunu. telefonu kapan doodle diye diye köpürüyor. susturmak istediğiniz birisi varsa eline tutuşturun, yaklaşık 20 saniye sonra dünyadan kopup ağzından salya akıtmaya başlayacaktır.

3) ovi'nin bana yeni yıl hediyesi olarak bedava verdiği züber zevkli oyun. 5800'ımda, yukarılara doğru, sorunsuz bir şekilde zıp zıp zıplatıyorum keratayı.


4) ovimagazadan ücretsiz indirdiğim bağımlılık yapan eğlenceli oyun. 2 farklı modu bulunur full ve classic diye. full olanda jetpack ve fırfırlı şapka(?) koruma kalkanı ve çeşitli yaratıklar bulunur. classic modda ise sadece zıplarsınız, bir de yaylar

  keratayı zıp zıp zıplatıp böceklere çarpmamak için ugraş veriyosunuz, tabi arada düşüyonuz hatta arada değil iki dakkada bi düşüyonuz düştükçede daha da hırslanıp daha cok oynadığınız bir oyun. Şimdilik skorum 46 000 kusurdu , tavsiye ederim .




Oyunun symbian versiyonunu burdan indirebilirsiniz.


Android Versiyonu için burayı tıklayınız.


Windows versiyonu için burayı tıklayınız.

İos versiyonu için burayı tıklayınız.



 Resimlerde görüldüğü gibi yeşil kutulara zıplayarak yukarı çıkmaya çalışıyorsunuz, arada kahverengi çatlak yerlerde var oralara bastığınızda düşüyorsunuz.

Çukurlar var oralara girmemeye çalışıyorsunuz.

Böceklere çarpıncada game over!




İyi eğlenceler !!!

Skorunuzu upload etmeyi unutmayın !


EmoticonEmoticon