Facebook u Tamamen Silme / Kaldırma (Resimli Anlatım)

Facebook u Komple Silme / Kaldırma
Facebook hesabınızı tamamen silmeyi anlatacağım bugün. Facede sizin arayarak bulmanız çok zor oluyor. Dondur butonu hemen gözüken bir yerde ama hesabı sil butonunu bulmanız biraz uğraşlı. Onun için resimli bir anlatım hazırladım umarım silmek isteyenlerin işini kolaylaştırırım.


Arkadaşlar bazen sıkılırsınız , face den nefret etmeye başlarsınız yada Facebook sizin gizliliğinizi yeteri kadar sağlayamaz, profilinizi biri çalar yada bir virüs girer sizin adınıza arkadaşlarınıza istemediğiniz şeyler gönderir ve kapatmak silmek istersiniz ancak face illeti yapışmıştır yakanıza size yok arkadaşlarınızdan ali özleyecek yok fatma sizsiz napacak facebookta yok öyle le yok böyle olur siz eniyisimi dondurun der. Baktınız olmadı 15 gün içinde girin biz sizi tekrar aynı kaldığınız yerden devam ettirelim der. İşte dondurursunuz ikinci gün mail hesabınıza sizi özledik diye mail atarlar. Bu onbeş gün böyle devam eder. Neyse bunları hiç dert etmeden kökten facebook hesabını silmeyi göstereceğim. Ve bu facebook illetinden sonsuza kadar kurtulacaksınız.
 Şimdi ilk yapmanız gereken facebook hesabınızı açın sonra burayı tıkayınız. 


Karşınıza ilk verdiğim resim gelecek ordan Hesabımı sil kutusunu tıklayın ve hesabınızı silin.



Ve 14 gün içinde sakın tekrar girmeyin yoksa hadi gel sen ayrılma bizden diyip kaldığın yerden devam et diyolar. :)))) Boşverin facesiz hayat daha güzel. Face mi vardı önceden, face verdik boku çıktı!!!

Hadi kolay gelsin yorumlarınızı bekliyorum.




EmoticonEmoticon