Ucuz iPhone eşittir uPhone ( iPhone 5C )

Hepimizin bildiği gibi iPhone denince akla gelen ilk gelen şeylerden pahalı olmasıdır. Apple da napsakda bu iPhone ları daha çok sattak diye düşünmüş düşünmüş düşünmüş ve en sonunda buldum demiş. i yerine u koyalım ucuzPhone olarak satalım demiş . Ama aslında pahalıya sattıkları iPhonecularla UcuzPhonecuları ayıracak bir şey koyalım demişler. E malüm ilk iPhone dan son iPhone a kadar hepsinin şekli şemali aynı . Dış görünüşüne bakarak iPhone 3 ile 4 ü ayıracak babayiğit varsa çıksın ortaya.
Şaka bi yana Apple da demiş bu klas müşterilerin farkı olsun diye beyaz gri siyah asıl iPhonecuların olsun sarı yeşil mavi turuncu iPhonelarda pardon UcuzPhonelarda alt sınıf iPhone cuların olsun dışardan bakanda bunu ayırsın demiş. UcuzPhone kullananlarda komplekse girsin bidaha biton para verip pahalı olanı alsınlar demiş. Valla harbiden iyi düşünmüş çok tuttum bu fikri.


iPhone 5C adı altınca piyasaya yakında çıkacak hiç iPhone olmayanlarda hemen alacaklar. Amerikada 2 yıl sözleşmeli 99 dolardan satılacakmış. Wallmart var onlarda bizim Migros , Carefoursa gibi büyük avm lerden biri. Amerikadaki arkadaşımdan duyduğuma göre 79 dolardan veriyomuş Wallmart. E alcaklarda bunu gözden geçirsinler almışken en ucuzunu alın bari.

Türkiyeyede bir iki aya kalmaz gelir. Tahmini olarakta Türkiyedeki iPhone 5C satış fiyatı, yapılan hesaplamalara göre ABD'deki kontratsız satış fiyatı 549 dolar ise iPhone 5C'nin Türkiye satış fiyatı bin 900 TL ile 2 bin TL arasında yer alacak. Bunu nasıl ucuz iphone 5c anlamadım ben ama neyse artık.
Ucuza iPhone falan olmaz unutun bu işleri alın bir Samsung fiyat fayda dengesi iyi Androidde iyi daha ne olsun dimi.



EmoticonEmoticon