Sony’den Xperia Modellerine Android 4.1 güncellemesi

Güncellemeler konusunda biraz sıkıntı yaşayan Sony geçtiğimiz günlerde kullanıcılarını sevindirecek bir haber yayınlandı. Twitter üzerinde belirtilen bilgiye göre haftaya birçok Sony modellerine Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi sunulacağı belirtilmekte. Sony’nin belirttiği habere göre ilk olarak Xperia P, Xperia Go, Xperia S, Xperia SL, Xperia Acro S, Xperia ION modelleri Android 4.1 güncellemesine sahip ürünler olacak.



2012′den sonra çıkan neredeyse tüm Xperia modellerine Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi sunması beklenen Sony’nin diğer modellere en kısa zamanda güncelleme sunması beklenmekte. İlk olarak Avrupa’da başlanması beklenen bu güncellemelerin ne zaman ülkemizde sunulacağı konusunda şimdilik bir bilgi bulunmamakta. Sony’nin ülkemizde sunacağı güncellemeler hakkında sizlere sitemiz üzerinde bilgiler sunacağız ve böylelikle en son güncellemelerin ülkemize geldiğinde sizleri bu konuda haberdar edeceğiz.
Sony’nin sunacağı bu güncelleme ile Xperia modellerinde yer alan eksiklikler ortadan kalmış olacak ve yeni Android sürümü ile de en hızlı şekilde çalışmaları sağlanacak.



EmoticonEmoticon