080p’lik 4 çekirdekli yeni telefon

Çinli telefon üreticisi Koobee, Full HD ekrana sahip yeni amiral gemisi Max’ı tanıttı. Firma Max dışında Koobee i96, Koobee i92 ve Koobee A790T adında diğer telefonlarını da ortaya çıkardı.

Son dönemlerde Çinli telefon üreticilerinden birbirinden çarpıcı yeni modeller geliyor. Bunlara son olarak Koobee firması da katıldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikte 4 yeni modelini tanıtan Koobee’nin yeni amiral gemisi özellikleriyle dikkat çekiyor. Max adındaki telefonda MediaTek’in 1.5 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemcisi yer alıyor. MediaTek’in işlemcilerini özellikle son dönemlerde birçok Çinli üreticinin telefonlarında görüyoruz. Telefona geri dönecek olursak Max’ta 440 ppi’lık Corning Gorilla Glass 2 korumalı Full HD ekran bulunuyor. Cihaz 1 GB RAM, 8 GB ROM, 2 megapiksel ön kamera, 13 megapiksel arka kameraya sahip. Arka kapağı çıkarılabilen ve bataryası değiştirilebilen telefonda, 2000 mAh batarya bulunuyor. Ayrıca 32 GB’a kadar microSD kart desteği de var.
Koobee’nin tanıttığı diğer modellere bakarsak i96 ve A790T’da da Max’taki aynı 4 çekirdekli işlemci bulunuyor. Koobee i92 modelinde ise Qualcomm’un Snapdragon 200 işlemcisi kullanılıyor. Koobee’nin gerçekleştirdiği etkinliğe Tayvanlı yıldız Jolin Tsai de katıldı.
kaynak.mynet


EmoticonEmoticon